Skip to content
Narrow screen resolution Wide screen resolution Auto adjust screen size Increase font size Decrease font size Default font size

ARTTEC

Hlavná stránka arrow Osvetlenie
Osvetlenie PDF Tlačiť Email
Napísal Administrator   
19.04.2008


Premyslený svetelný dizajn a dobré osvetlenie každej jednej akcie, ktoré vníma ktorýkoľvek z návštevníkov publika priaznivo dotvára celkovú atmosféru spoločenského podujatia a zároveň je veľmi dôležitým faktorom, ktorý netreba podceňovať, nakoľko v podstatnej miere ovplyvňuje výsledný efekt celej akcie.
V tomto segmente využívame najnovšie LED technológie v kombinácii s ineligentnými výbojkovými projektormi a mäkkým halogénovým osvetlením. Osvetlenie je samozrejme ovládané podľa potreby svetelnou réžiou.


( publikované fotografie sú z akcií, na ktorých sme realizovali svetelný design ):

Nasvietenie slávnostne vyzdobených spoločenských sál a svadobné osvetlenie:




Foto: Katarína Žitňanská




  

 

 

Nasvietenie koncertov a spoločenských akcií reflektormi rady PAR a inteligentnými výbojkovými projektormi v kombinácii s nosnými duralovými konštrukciami.




foto Michal Fereje













foto: Katarína Žitňanská

natáčanie klipov skupiny Tublatanka Svet v ohrození a Revolúcia



foto: Jozef Žitňanský

Súťaž krásy Miss :







Neckerman Neck models:










Architektonické reflektory
s vysokým výkonom pre nasvietenie Vašich exteriérov.

Zrekonštruovali ste, prípadne postavili novú budovu, otvárate Vašu novú prevádzku alebo organizujete večerný event pre pozvaných hostí?
Na umocnenie dekoratívneho efektu exteriéru Vám ponúkame architektonické reflektory s neohraničeným počtom odtieňov a farieb vďaka technológii CMY miešania farieb, ktorá umožňuje rôzne možnosti prelínania a stmievania dynamických scén. Svetelný tok jedného z reflektorov je až 180.000 lumenov, čo mu umožňuje dostatočne nasvietiť plochu napr. 150m² intenzitou osvetlenia 1 700 luxov, vďaka čomu Váš dynamicky osvetlený exteriér získa na atraktivite a bezkonkurenčne vynikne v okolitej zástavbe budov a zaujme každého, kto prechádza okolo.
Architektonické svetlomety sa dajú samozrejme použiť aj na vytvorenie potrebnej svetelnej nálady aj väčších vnútorných priestorov pri organizovaní koncertov, divadelných predstavení, firemných eventov a pod.




Posledná úprava ( 13.03.2017 )